Köp OJ!

bild på prenumerationsfolder

 

 

 

Orkesterjournalen kommer som som ett lyxigt magasin med över 80 fullmatade sidor 6 gånger per år. Om du vill veta allt om jazz i på scen och skiva finns det inte så många alternativ. Orkesterjournalen recenserar alla svenska skivor, de mest intressanta från utlandet och bjuder alltid på intressanta fördjupningar om jazzens personligheter och företeelser. Om du själv redan insett lyxen i en årlig prenumeration kan du alltid ge bort en present som varar hela året.

En prenumeration på OJ kostar endast 450 kr och om du är medlem i en SJR-jazzklubb får du 50 kr rabatt. Bor du i utlandet kostar en prenumeration 900 kr/år. OJ vill finnas till för alla som är intresserade av jazz och tidningen går även att få som taltdning för samma pris som papperstidningen.

NYHET! För dig under 26 år har vi nu ungdomspris: 225:- alltså halva priset - och i detta ingår också en digital prenumeration.

Att ge bort en prenumeration är en enkel, varaktig och mycket uppskattad gåva. Om du gör en beställning här på sajten kan du bestämma om du vill ha första numret hem till dig eller till din vän. Om du har någon veckas framförhållning hinner du få hem första numret till dig. Slå ett presentpapper runt det och ge bort. Goda vänner blir ännu godare med OrkesterJournalen. 

Föredrar du hellre att köpa lösnummer? Det går bra att köpa tidningen i butiker med ovanligt god smak. Under "Köp OJ - lösnummer" kan du få veta vilka de är.

 

Annonser